Bij het project verscheen een publicatie op A4 formaat met een oplage van 2.250 exemplaren - de RECOMBINANTKRANT - die gegevens bevatte over de voorstellingslocatie, de programmaonderdelen, de voorstellingsdata, de reserveringsprocedure en een routebeschrijving naar de Keileweg.

Op 28 augustus 2000 werd de Recombinantkrant aan 1.750 adressen in binnen- en buitenland verstuurd. Nog eens 500 exemplaren worden uitgelegd in de folderschappen van Lantaren/Venster, de Centrale Bibliotheek, het nieuwe Rotterdams Conservatorium, verschillende Muziekscholen van de SKVR, het Centrum Beeldende Kunst en Muziekhandel Snoek, of op 1 september op de R'Uitmarkt verspreid.

Klik hier om de Nederlandstalige versie van de 'RECOMBINANTKRANT' in pdf formaat te downloaden./ Bestandsgrootte: 2,4 MB / © 2000, Rotterdam, Arnold Schalks.

 

Klik hier om 'RECOMBINANT het verslag' in pdf formaat te downloaden./ Bestandsgrootte: 18,7 MB / INDELING: pagina 1-41: binnenwerk (dubbelzijdig) / pagina 0: doorzichtig schutblad. pagina 43: zwart kunststof achterblad / © 2001, Rotterdam, Arnold Schalks.

 

 

Recombinantbezoekers ontvingen na betaling van het entreegeld een gripzakje dat het programma bevatte en een dominosteen met een strikt persoonlijk profiel: de Recombinant code. Dit profiel kwam overeen met de op de achterzijde van het programma met de hand ingetekende configuratie.