RECOMBINANT

terug naar de plank

INDEX:

concept

Beeldverslag

video

programma

Reportage 'Radio 4'

deel 1

deel 2

deel 3

Overigen

drukwerk

ZWARTWITFOTO'S: Eveline van Egdom

VIDEOCAMERA & STILLS: Ludo Hoes

CONTEXT: Recombinant was een muziektheaterproductie op locatie, die Arnold Schalks maakte in opdracht van stichting Bühne de BovenLucht. Speeldata: 22 - 30 september en 1 oktober 2000. De locatie was het atelierpand van stichting Kunst & Complex, Keileweg 26 in Rotterdam. Beeldende kunst werd gecombineerd met klassieke muziek in een performance die naar de geschiedenis van de locatie (een fabriekspand) verwees. In verband met de ruimtelijke beperkingen in het pand werden maximaal 25 kaarten per voorstelling verkocht. De voorstellingsduur was circa 125 minuten, inclusief pauze. Recombinant werd financieel ondersteund door de stichting Rotterdam Festivals, de Rotterdamse Kunststichting, de Stichting Bevordering van Volkskracht, de Erasmusstichting en het VSB Fonds.

EDITIE I: De 'RECOMBINANTKRANT' verscheen op 18 augustus 2000 in Rotterdam. De krant bevatte gegevens over de voorstellingslocatie, de programmaonderdelen, de voorstellingsdata, de reserveringsprocedure en een routebeschrijving naar de Keileweg. / TECHNIEK: Laserprint, A4 dubbelzijdig. / OPLAGE: 2.250 exemplaren.

Klik hier om de Nederlandstalige versie van de 'RECOMBINANTKRANT' in pdf formaat te downloaden./ Bestandsgrootte: 2,4 MB / © 2000, Rotterdam, Arnold Schalks.

EDITIE II: 'RECOMBINANT, het verslag' verscheen op 7 november 2000 te Rotterdam. Het bevatte een inhoudelijk en een zakelijk verslag, een plattegrond van de locatie, een beeldkatern en een minutieuze 'dienstregeling' van de voorstelling. De afbeeldingen werden gelicht uit het fotografisch geheugen van Ludo Hoes, Eveline van Egdom en Arnold Schalks. / TECHNIEK: Laserprint, 68 zwart/wit afbeeldingen, liggend formaat A4, 28 pagina's, ringband. / OPLAGE: 35 exemplaren.

Klik hier om 'RECOMBINANT het verslag' in pdf formaat te downloaden./ Bestandsgrootte: 18,7 MB / INDELING: pagina 1-41: binnenwerk (dubbelzijdig) / pagina 0: doorzichtig schutblad. pagina 43: zwart kunststof achterblad / © 2001, Rotterdam, Arnold Schalks.